facebook tracking

Vi är Oddwork

Välkommen in

Dare to dream.

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats om alla får göra vad de verkligen brinner för – det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. För att skapa starkare företagskulturer och för att rätt person ska möta rätt företag, jobbar vi aktivt med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser – då speglar vi samhället på ett rättvist sätt.

Högproduktiva team, som också mår bra

"Det är en bra ambition att bygga team som är självorganiserade och högproduktiva. Team som får mycket gjort men också mår bra. Jag jobbar mycket med teambeskrivning; vad gör teamet och vad gör inte teamet. Det skapar en tydlighet i varför man finns och vad man ska uppnå. Dynamiken är viktig, att man litar på varandra, kan hantera konflikter och utmanar varandra. Och kontinuerligt jobba med förbättringar." – Jesper Forslund, COO

Läs mer om Jesper

Några av våra samarbeten

Oddworkers

Vi söker fler Oddworkers

Oddwork växer – välkommen in i vår orangea värld. Tvekar du att söka till oss? Gör det ändå och hjälp oss att bredda vår kompetens med dina unika erfarenheter och din expertis.

Personlighet, talang och meriter kommer först

Att sätta personlighet, talang och meriter först är en självklarhet. En stor del i det är att rekrytera inkluderande så att vi speglar samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som egentligen inte hade tänkt söka den där rollen att göra det ändå – låt oss ta del av din erfarenhet och expertis.   

Gör en spontanansökan
Teamtailor

Career site by Teamtailor